Szépségverseny Blog, szépségverseny cikkek

Szépségverseny képek

…hogyan flörtölj, megfontolandó tanácsok hölgyeknek!

…hogyan flörtölj, megfontolandó tanácsok hölgyeknek!

Flörtölj, megfontolandó tanácsok hölgyeknek!

Semmi sem tesz vonzóbbá, mint amikor valakivel flörtölsz. Azzal,hogy flörtölsz a másik önbizalmát növeled, és azt fogja érezni, hogy jó a társaságodban lenni. A szerelem kezdeti időszakában azért szeretünk bele valakibe, ahogy velünk bánik és nem az ember miatt. Csak utána kezdjük magát az embert megszeretni.

Ha a másikkal érezteted, hogy vonzó és kívánatos, akkor könnyebben beléd szeret.

A férfiak szeretik, ha egy nő elégedett önmagával, aki nem jár a Fellegekben, aki őszinte és nem hisztis.
Ha van valami, ami még a férfiak számára vonzó, akkor az a NŐIESSÉG és a SZEMÉRMESSÉG. Egy férfias férfi a nőies nőket szereti. Minél nőiesebb vagy, Ő annál férfiasabb lehet melletted. Érezd a nőiességedet, és figyeld a férfit, ahogy erején felül a Tiéd szeretne lenni.

A férfiak nem tudnak ellenállni a női vonzerőnek. A vonzerő akkor is hat a férfiakra, ha nem Te vagy a legtökéletesebb nő. Azzal hogy illedelmes, körültekintő, jó hallgató vagy – másokat is elbűvölsz. Ha elbűvölő vagy, azzal mások jól érzik magukat melletted, és nem kell azon

gondolkodniuk, hogy elvársz tőlük valamit. A könnyű beszélgetés művészet, amit meg kell tanulnod!

Sok férfi küzd azért, hogy egy “könnyed beszélgetésbe” kerüljön velük, az Istennőkel, mert nagy hatással van rájuk az, ha kényelmesen ülhetnek, és lazán beszélgethetnek egy nővvel.