Szépségverseny Blog, szépségverseny cikkek

Szépségverseny képek

A randizás fortélyai

A randizás fortélyai

Sok nő fél tőle, hogy túl sokat randizzon, mert azt gondolja, nem “etikus” dolog minden férfival randizni, aki csak egy kicsit is tetszik neki. Azt gondolják, hogy randizni csak azzal szabad, akitől tényleg biztosan akarnak is aztán valamit.

A randizás egy nagyon jó tanulási folyamat, amelyben azt tanulhatod meg, hogy megkülönböztesd a jó partit a rossztól.
A randizás fontos célt szolgál:
Megérted, mi az, amit keresel a kapcsolataidban.
Fejlesztheted kommunikációs készségedet, és megtanulsz olvasni a másik testbeszédéből, és még folytathatnánk.
Randizz szabadon, amennyit csak szeretnél!
Ennek az előnye az, hogy ha nem akarsz, nem kötődsz túlságosan, nem kell fizikai intimitásra sort kerítened, és nem kell olyannal járnod, aki nem azt akarja, amit Te.
Az őszinteség a legértékesebb és felszabadítóbb tulajdonságunk, amit fejlesztenünk kell, a randizás terén pedig még annál is fontosabb szerepe van.
Rendben van nőnek lenni. Az is rendben van, hogy vannak igényeid, és tudatod ezt a vele. És az is rendben van, hogy megmondod neki, hogy nem tetszik.
Valójában pont ezek a dolgok tesznek vonzóvá a másik szemében.
De mielőtt támadásba indulnál, meg kell tanulnod helyesen kommunikálni.
A férfi tudatalatt felismeri, hogy Te vagy az, aki választ.
Ha tehát egy férfi rájön erre, légy biztos, hogy az irántad érzett vonzalma jócskán megerősödik. De vigyázz, mert ezt nem lehet eljátszani. Felkészültnek kell lenned, valóban hinned kell a saját boldogságodban, és abban, hogy be tudod teljesíteni vágyaidat.
A férfiak szeretnek randizni, jól érzik magukat a randikon.
A férfiak, akik többet randiznak, jobban értenek a nők nyelvén, mert megtanulják, hogyan legyenek érzelmileg a nővel egy hullámhosszon.